HTML

A blogger neve: "ádáz próféta"

Friss topikok

  • Adani: A videokártya screen loggere hova mentette a kepernyokepet? Honnan volt eprom égető ill. Hogy sike... (2021.06.20. 21:22) Hekk-háború
  • maztro: tothbalint.info - Akik még nem értesültek Februárban bekövetkezett haláláról (ezen a blogon jelenl... (2020.05.13. 00:07) Nem tehetek róla (3/3)
  • dangbird: A "folytatás holnap" nem úgy értendő, mint a Bujdosó esetében, hogy "majd egyszer", hanem tényleg ... (2020.01.06. 11:32) Nem tehetek róla (1/3)
  • dangbird: @Kither Deckel: Ez mire vonatkozott? (2019.08.15. 14:40) Kupaktanács
  • Erich: Somlósi Lajos anyagai szerintem a legjobban csak az vele a probléma,hogy nagyon kevés ember jut el... (2018.12.23. 18:55) Újra az egészséges étkezésről - olvasói levél

Címkék

13 (1) 2010 (1) advent (1) Ákos (1) borg (1) cameron (1) Chase (1) Csillagok Háborúja (1) Cuddy (1) disney (1) download (1) Dűne (1) dvd (1) dvdrip (1) film (1) filmezés (1) filmrendezés (1) Flynn (1) Foreman (1) forgatás (1) Frank Herbert (1) George Lucas (1) hangszerkesztés (1) Harry Potter (1) házi (1) House (1) Imája (1) J. K. Rowling (1) karácsony (1) katona (1) készítés (1) Kétfarkú (1) kórház (1) kutya (1) Luca (1) master (1) movie (1) népmese (1) part (1) rajzfilm (1) Rapunzel (1) Rasa (1) star (1) Star Wars (1) Tangled (1) Taub (1) tomcat (1) Törley (1) torrent (1) Trek (1) utómunka (1) választás (1) viccpárt (1) videó (1) videószerkesztés (1) Walt (1) Wilson (1) yang (1) yin (1) Címkefelhő

Ungaropannon-népinemzeti-magyar rappet

2015.03.15. 18:54 dangbird

12_pont.jpg

 

Lássuk, hogy áll ma Magyarország!

1. Akárki akárhogy sikítozik a médiában, ez többé-kevésbé megvan. (Ha nem lenne, akkor sikítozni se lehetne. Én meg 6 éve börtönben ülnék.)
2. Természetesen addig nem felelős a kormány, amíg nem visszahívható (a nép által) és ráadásul még mentelmi jog mögé is bújhat. Ez a pont 100%-osan aktuális ma is.
3. A Parlament ülésezésének rendszerességében hiba nincs; hogy ez mennyire tekinthető ország-gyűlésnek és mennyire pártgyűlésnek, az egy másik kérdés.
4. Ez papíron megvan (a mentelmi jogot leszámítva), gyakorlatban nincs. Gondoljunk csak arra, hogy a TV-reklámokkal naponta valósul meg különösen nagy értekre elkövetett csalás bűntette, de AZ MÁÁÁÁS, azt lehet.
5. Nincs, és ha a civilek létrehozzák, a hatalom szétveri. (Magyar Gárda)
6. Amíg a multik nem adóznak, amíg az offshore-bulik működnek, addig ez is aktuális.
7. Ennek mai megfelelője a reprivatizáció lenne, tehát hogy adják vissza a vidéki lakosságnak a kommunista rendszer által "szelíd erőszakkal" elvett magyar földet. Érdekes módon ez más szocialista országokban meg tudott történni, csak nálunk mutyizták el az egészet a kárpótlási jegyekkel.
8. Esküdtszék sincs a mai napig, mondjuk ezzel személy szerint nem értek egyet. Ha az én 20 évre bebörtönzésemről van szó, ne Mari nénik döntsenek, hanem legyen valami szelekció. (A csúcs Amerika, ahol Jury Duty van, vagyis sokszor nem is önszántukból ülnek ott az esküdtek, és szarnak az egészre.)
9. Papíron van, gyakorlatban nagyrészt a cionista maffia befolyása alatt van.
10. Ahhoz, hogy a katonaság megesküdjék az alkotmányra, először is kéne egy értelmes alkotmány. (ELTE ÁJK-t végzett exkomcsiktól ezt persze hiába várjuk, hiszen fogalmuk sincs, mi az a szakrális állam.) A NATO keretein belül pedig idegen katonák állomásoznak Magyarországon, ami elvileg nem lenne baj, hogyha ez egy egyenrangú felek között létrejött védelmi szövetség lenne, csakhogy érdekes módon pl. Amerikában nem látunk egyetlen magyar vagy más európai támaszpontot sem...
11. És politikai okból ne zaklassanak senkit, ne küldjenek házi őrizetbe, stb. (Budaházy, Tomcat, stb.)
12. Mit is lehet mondani erre? 1848-ban két darabra volt szakadva a Kárpát-haza. Ma 7 darabban van... Amivel nem az a fő baj, hogy szent magyar föld és mindentvissza, hanem hogy ez egy egységes természeti rendszer, így a jó működtetés előfeltétele az egységes vezérlés lenne...
("Forrás" - ahol először megjelent: Irányítók-wiki Facebook oldala)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marioatreides.blog.hu/api/trackback/id/tr126672779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása