HTML

A blogger neve: "ádáz próféta"

Friss topikok

  • Adani: A videokártya screen loggere hova mentette a kepernyokepet? Honnan volt eprom égető ill. Hogy sike... (2021.06.20. 21:22) Hekk-háború
  • maztro: tothbalint.info - Akik még nem értesültek Februárban bekövetkezett haláláról (ezen a blogon jelenl... (2020.05.13. 00:07) Nem tehetek róla (3/3)
  • dangbird: A "folytatás holnap" nem úgy értendő, mint a Bujdosó esetében, hogy "majd egyszer", hanem tényleg ... (2020.01.06. 11:32) Nem tehetek róla (1/3)
  • dangbird: @Kither Deckel: Ez mire vonatkozott? (2019.08.15. 14:40) Kupaktanács
  • Erich: Somlósi Lajos anyagai szerintem a legjobban csak az vele a probléma,hogy nagyon kevés ember jut el... (2018.12.23. 18:55) Újra az egészséges étkezésről - olvasói levél

Címkék

13 (1) 2010 (1) advent (1) Ákos (1) borg (1) cameron (1) Chase (1) Csillagok Háborúja (1) Cuddy (1) disney (1) download (1) Dűne (1) dvd (1) dvdrip (1) film (1) filmezés (1) filmrendezés (1) Flynn (1) Foreman (1) forgatás (1) Frank Herbert (1) George Lucas (1) hangszerkesztés (1) Harry Potter (1) házi (1) House (1) Imája (1) J. K. Rowling (1) karácsony (1) katona (1) készítés (1) Kétfarkú (1) kórház (1) kutya (1) Luca (1) master (1) movie (1) népmese (1) part (1) rajzfilm (1) Rapunzel (1) Rasa (1) star (1) Star Wars (1) Tangled (1) Taub (1) tomcat (1) Törley (1) torrent (1) Trek (1) utómunka (1) választás (1) viccpárt (1) videó (1) videószerkesztés (1) Walt (1) Wilson (1) yang (1) yin (1) Címkefelhő

West balkáni spekuláció

2011.01.18. 15:03 dangbird

Alaptalan spekulációk következnek.

"Titkosszolgálati eszközökkel is nyomoz a rendőrség a pánikkeltők után." - szól a híradás. Fordítok: ez általában azt jelenti, hogy titkosszolgálati érintettség van az adott ügyben. Pl. 2006-os események. Általában egyébként is a titkosszolgálatok hatáskörébe tartozik annak a tudománya és művészete, hogy hogyan kell bármilyen irányú tömeghangulatot generálni mindössze pár ember bedobásával. Ezek lehetnek akár magukat "sátánistának" valló fiatalok is, akiknek fogalmuk sincs, kinek dolgoznak, csak annyit tudnak, hogy úgy kell a sok hülye, dekadens, álságos embernek. Már ha egyáltalán generálták a tömeghangulatot, és nem tényleg késeltek.

Az, hogy a rendőrautók már az incidens előtt kezdtek megjelenni, eleve érdekes. Az, hogy ellentmondó információk vannak, hogy háromezer ember volt ott, és senki nem tud odaállni egy kamera elé, és azt mondani, hogy "én láttam, mi történt", még érdekesebb. Nyilván gerjesztett ügyről van szó. Amiben valamilyen módon az AVH is benne van, ezért kezdett a csótányképű Pintér azonnal fontoskodni, holott szinte nap mint nap szúrnak le cigányok embereket, és soha nem szokott nagy feneket keríteni a dolognak; el van ő foglalva szerteágazó üzleti/alvilági érdekeltségeinek miniszteri székből való ápolásával (melyből Budapesten különösen sok van), mit neki olyan hülyeségek, mint közbiztonság. Az a rendőrség dolga, nem?

A másik, amit tudni kell, hogy bár távol álljon tőlem, hogy fideszes szövegeket kezdjek nyomni, de Tarlós nem annyira korrupt, mint amennyire az egy politikustól elvárható lenne. Csak éppen ott van mögötte a naracsmaffia, bizonyos elvárásokkal. Pintér és Simicskó már megüzenték neki a megválasztását követően, hogy "ez a mi városunk", és láthatóan Tarlós nem is sokat tud tenni annak érdekében, hogy az ilyen West Balkános üzleti leszámolásoknak gátat szabjon. (Gondoljuk el, mi fog történni ennek a szórakozóhelynek a forgalmával, már ha még kinyit újra egyáltalán.) Nyilván a West Balkán a demszkizmus érájából maradt ránk, tehát az SZDSZ holdudvarához tartozik - ahonnan egyébként csak egy fél bakugrás a Fideszé, tehát a helyzet egyre érdekesebb. Nyilván itt nem pártközi érdekek ütközéséről van szó, egyszerűen inkább arról, hogy a West Balkánból nem jutott annyi pénz, amennyi kellett volna oda, ahova kellett volna. Hogy emiatt három embernek meg kellett halnia - hát istenem, nem Pintér & co. taposták agyon őket, hanem a sok hülye birka.

Konklúzió: tessék inkább a Klub64-be járni. Ott nem valószínű, hogy bárkit is agyon fognak taposni, akárki akármit kiabál a lépcsőről. Felbérelt cigányok (kínaiak, eszkimók, belgák, akármik) persze késelhetnek, csak nem biztos, hogy akkor kijutnak onnan élve. Pedig kétlem, hogy Toroczkai egy forintot is tejelne bármelyik szervezett politikai-bűnözői csoportnak.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marioatreides.blog.hu/api/trackback/id/tr776226232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Divinorum 2011.01.22. 23:49:03

Jó írás. Jól mutatja az emberek morális minőségét jelenleg, hogy agyontapossák egymást ha arról van szó. Tudom-tudom máshol is megesett már... De itt még nem, eddig.
süti beállítások módosítása