HTML

A blogger neve: "ádáz próféta"

Friss topikok

  • Adani: A videokártya screen loggere hova mentette a kepernyokepet? Honnan volt eprom égető ill. Hogy sike... (2021.06.20. 21:22) Hekk-háború
  • maztro: tothbalint.info - Akik még nem értesültek Februárban bekövetkezett haláláról (ezen a blogon jelenl... (2020.05.13. 00:07) Nem tehetek róla (3/3)
  • dangbird: A "folytatás holnap" nem úgy értendő, mint a Bujdosó esetében, hogy "majd egyszer", hanem tényleg ... (2020.01.06. 11:32) Nem tehetek róla (1/3)
  • dangbird: @Kither Deckel: Ez mire vonatkozott? (2019.08.15. 14:40) Kupaktanács
  • Erich: Somlósi Lajos anyagai szerintem a legjobban csak az vele a probléma,hogy nagyon kevés ember jut el... (2018.12.23. 18:55) Újra az egészséges étkezésről - olvasói levél

Címkék

13 (1) 2010 (1) advent (1) Ákos (1) borg (1) cameron (1) Chase (1) Csillagok Háborúja (1) Cuddy (1) disney (1) download (1) Dűne (1) dvd (1) dvdrip (1) film (1) filmezés (1) filmrendezés (1) Flynn (1) Foreman (1) forgatás (1) Frank Herbert (1) George Lucas (1) hangszerkesztés (1) Harry Potter (1) házi (1) House (1) Imája (1) J. K. Rowling (1) karácsony (1) katona (1) készítés (1) Kétfarkú (1) kórház (1) kutya (1) Luca (1) master (1) movie (1) népmese (1) part (1) rajzfilm (1) Rapunzel (1) Rasa (1) star (1) Star Wars (1) Tangled (1) Taub (1) tomcat (1) Törley (1) torrent (1) Trek (1) utómunka (1) választás (1) viccpárt (1) videó (1) videószerkesztés (1) Walt (1) Wilson (1) yang (1) yin (1) Címkefelhő

Nagy Macska Mágus

2010.11.01. 10:28 dangbird

 Amit nem tudsz irányítani, azt hozd létre. Ugyanis amit te hoztál létre, azt irányítani tudod. Ez az Irányítók egyik folyton vissza-vissza térő technikája, melyet én Nagy Macska Mágusnak neveztem el korábban. A technikának valószínű jópár neve van forgalomban a világon; Kent Hovind pl. szalmabábnak nevezi. Az általam adott név a Minden egér szereti a sajtot című mesejátékból származik, melyben egy varázsolni tudó egér macska alakjában jelenik meg - hogy távol tartsa a valódi macskákat a háztól. A technikát persze nem csak valaminek a megakadályozására lehet felhasználni, hanem valaminek az elérésére is, pl. privát chat- vagy akár telefonbeszélgetések is lehallgathatóak a segítségével, arra persze mindenki magától jöjjön rá, ha tud, hogy hogyan.

Admiral (micsoda meglepetés) csatlakozott a BombaHír stábjához. Mint ex-gárdista, az ő belülnézeti perspektívát is adó cikke is csak a Jobbik politikai érdekeként ismeri fel a Magyar Gárda létrehozását, aztán szétzüllesztését. Én a megalakulásától kezdve sejtettem a szervezetről, hogy egy Nagy Macska Mágus. Már csak azért is, mert egy nagymacska volt tagjainak hátán. Azért is, mert ezt anno már egy párszor eljátszották a könnyen lóvá tehető Nyilas néppel. Emlékszünk még az MNSZ-re? Hány saját tétovaságába, tehetetlenségébe belefulladt hazafias szervezet alapult már a rendszerváltás óta, tessék mondani? Amelyiket nem az Irányítók hozták létre, vagy, na jó, minimum a politikai elit vagy a Cionista Világszövetség, oda utólag beszivárogtak és belülről szétverték - lásd pl. a Jobbik esetét, avagy hogyan lesz idealista, alternatív-radikális gondolkodású fiatalok mozgalmából öltönyös, szükség esetén folyékonyan hazudni képes parlamenti párt? Létrehoz magának egy Magyar Gárdát. Ezzel egyszersmind az ellenzéki szerepbe is bebetonozza magát, kormányra soha nem kerülhet, az emberek finomkodó, "polkorrekt", azaz burkolatlan őszinteségtől felszisszenő kondicionálása mellett a többség túl szélsőségesnek fogja találni a pártot a masírozó gárdisták miatt. A cigánysújtotta vidékeken azonban elég töredékszavazat összejön jónéhány listás parlamenti helyhez.

Miért volt érdeke a status quo-nak, hogy a Magyar Gárda létezzen? Azért, mert a sok fórumforradalmár közül nehéz kiszűrni azokat, akik nem fognak az első könnygázgránáttól kiszaladni a világból, hanem akarnak és mernek tenni a hazáért, ha úgy adódik, akár fegyverrel a kézben is. Azonban egy olyan katonai jellegű, hazafias szervezet, mint a Magyar Gárda, csőstül fogja őket csábítani. Hány tagja volt fénykorában? 3-4000? Minthogy becslésem szerint Magyarországon kb. 6000 olyan ember van összesen, aki a kisujját hajlamos megmozdítani azért a szebb jövőért, legalább a felét sikerült becsábítani a regulába. Ahol katonai fegyelem és hierarchia van. Ahol parancsolni lehet nekik. Admiral panaszkodott egyszer, mikor még együtt rádióztunk, hogy megálljt parancsoltak nekik, mielőtt a rendőrökhöz odaértek volna az alakzatban vonuló gárdisták, így előzve meg egy esetleges összecsapást. Persze akkor még hitt a Gárdában meg a Jobbikban, így hiába is mondtam volna neki, hogy a Magyar Gárdába azért kellett belépned, hogy megálljt parancsolhassanak neked, és te is pontosan tudod, hogy személy szerint kitől jött az a parancs. Legfeljebb nem akarod tudni. Hogy nektek, mint gárdistáknak egy cionista ügynök is tud parancsolni, ha épp úgy adódik.

A Gárda tehát szépen megakadályozta, hogy forradalom legyen. Helyette a Fidesz csinálta meg a maga narancsforradalmát, ami mint tudjuk, úgy néz ki, hogy a forradalmárok továbbra is börtönben rohadnak, az elnyomók, az állami terror legfőbb felelősei pedig továbbra is milliós fizetéseket és félmilliós nyugdíjakat kapnak. A Fidesznek ezért volt érdeke, hogy legyen gárda. Az MSZP-nek két okból is kapóra jött: egyrészt a saját hatalmát és a vele járó tisztességtelen úton szerzett anyagi előnyöket biztosította még 2010-ig, másrészt jópár szavazatot is biztosított balliberális oldalról a folyamatos nácizás és műrettegés. Ugyanezen okból az LMP-nek is kapóra jött; a "régi pártokban" csalódott, azonban a Jobbikot túl szélsőségesnek találó emberek rájuk szavaztak. Teljes négypárti konszenzus! Most pedig mindannyiuknak az az érdekük, hogy a Gárda legyen is meg ne is. És mit ad Sátán, pont ez az állapot következett be... Tudják, hogy a 2012-es év benne van a köztudatban, és mindenki kivárásra játszik, mondván, a "történelem sodrára" ráfeküdve sokkal könnyebb szabadságot kivívni. Azt a történelem sodrát azonban az Irányítók fogják szervezni, és az így kivívott szabadság megint csak a kontroll egy újabb formája lesz. Ahogy bárhány Nagy Macska Mágust eljátszanak nekünk, és mindig bedőlünk, mert az emberbe gyárilag bele van építve ez a hiba, ugyanígy bárhány rendszerváltást végigjátszhatnak még nekünk. Bárhány forradalmat. 1848, 1956 - mindkettő az elnyomó hatalommal való megalkuvással végződött. S nem értik az emberek, hogy mindkettőt maga az elnyomó hatalom robbantotta ki, hogy aztán megalkudjunk vele. Node sebaj, "majd jön Kína és ad jól a zsidóknak, és akkor minden oké lesz", mint tudjuk... Szűk az Irányítók eszköztára. Ugyanazt a néhány trükköt ismételgetik évezredek óta...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marioatreides.blog.hu/api/trackback/id/tr666226244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cath 2010.11.02. 14:04:12

A fidesz most olyat kezdett amiből még akár jó is kisülhet. Bár ők adófizetőket akarnak gyártatni, de a nagy számok törvénye alapján sok magyar gyerek is születhet, mert a neveltetés már nem (csak) az államon múlik, hanem a családokon is (sőt főleg).

Lucy 2010.11.02. 20:32:01

Leginkább saját magunkban hihetünk, így többes számban, na és persze Istenben, de látom más is olvas jövönkinfót. :) Létre kell hozni egy megfelelő tartalmakkal rendelkező kollektív tudatot valahogy, ami képes terjedni, és ez a lényeg, ezt használják amúgy a pártok is, idézem : "az ellenszere: népmozgalom!" és akkor őbennük lesz egy patch a gyári hibára. Vagy nem, de ez jutott eszembe.
süti beállítások módosítása